Hvis du gerne vil have din ægtefælle til Danmark (ægtefællesammenføring) og har indgivet en ansøgning og fået opholdstilladelse, skal han/hun bestå en danskprøve på A1 niveau inden for et halvt år.

Fra 1. juli 2018 skal ansøgere endvidere også bestå en danskprøve på A2-niveau inden for 9 måneder fra meddelt opholdstilladelse.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om prøverne på Ny i Danmarks hjemmeside her.

 Eksempel på prøverne

Her kan du se eksempel på prøverne.

Tilmeld dig til næste prøve

Du kan tilmelde dig til næste prøve her.